Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся фінал змагань майстрів і електромонтерів_0

Відбувся фінал змагань майстрів і електромонтерів

03 червня 2016

На навчально-тренувальному полігоні Бершадських ЕМ відбувся фінал змагань майстрів та електромонтерів  з обслуговування розподільних мереж. В ньому взяли участь 6 бригад,  які зайняли перші місця у зональних змаганнях, а саме бригади Барських, Могилів-Подільських, Піщанських, Погребищенських, Тростянецьких електромереж і одна краща бригада Бершадських електромереж.

Впродовж двох днів змагалися у 9-ти етапах. Кожен учасник продемонстрував відмінні професійні вміння та навички. Це відзначив під час урочистої частини закриття змагань директор технічний Товариства Володимир Лапа. Він щиро подякував усім учасникам за вкотре продемонстровані вміння і та професійні навички. Висловив впевненість, що все це буде вміло застосовуватися на практиці і передаватися як досвід молодому поколінню електромонтерів. Також запевнив, що практика подібних змагань буде мати подальше продовження.

А фіналістами цьогорічних змагань стали майстри та електромонтери Тростянецьких електромереж. Друге місце у Могилів-Подільської бригади, третє - у Барських ЕМ. Переможці отримали цінні призи, грамоти та грошову винагороду.

Поділитись: