Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся семінар-практикум._0

Відбувся семінар-практикум.

13 серпня 2021
Паперові трудові книжки та їх оцифрування. Е-лікарняні: гайд для кадровика та бухгалтера. Страховий стаж та документи для пільгової пенсії. Нові правила надання соціальних відпусток. Про це та інше йшлося під час семінару-практикуму, який відбувся в управлінні АТ «Вінницяобленерго». Захід організували працівники підрозділу з персоналу Товариства для інспекторів з кадрів структурних одиниць. Запрошені були також бухгалтери централізованої бухгалтерії. За словами директора з персоналу Раїси Козаченко, потреба в його проведенні була назрілою.
- Через обмежувальні карантинні заходи ми не проводили його раніше у тому форматі, який планували. І ось тепер семінар відбувся, що для нас дуже важливо. Адже кадрові правила змінюються швидко та кардинально. Наше завдання – опановувати новації і набувати нових навичок, нового досвіду. Цей рік особливо багатий на законодавчі зміни. Розібратись з ними нам допомагали запрошені на наш семінар фахівці Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області: начальник відділу формування електронних трудових книжок Фонду області Тетяна Свиридович, начальник відділу оцифрування документів та обробки даних Валерія Романчук та начальник відділу ведення карток застрахованих осіб Євгеній Франкевич, які кожний по своєму напрямку презентували алгоритм дій кадровику та бухгалтеру. Крім того, з фахівцями відділу кадрів Товариства ми обговорили проблемні питання, з якими стикаються в щоденній роботі інспектори з кадрів структурних одиниць та намітили перспективний план в роботі з персоналом, - розповіла Раїса Козаченко.
Поділитись: