Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відпочинок буде змістовним_0

Відпочинок буде змістовним

23 серпня 2017

Попереду святкові та вихідні дні. Працівники Товариства використають їх сповна і на свій розсуд. Однак чимало наших колег вирішили відправитися у подорожі. Скажімо 10 трудових колективів структурних одиниць обрали для себе поїздки  на Чорне море, в Карпати та  бази Південного Бугу й Дністра.  Управління, наприклад,  відправляє три комфортабельних  автобуси із 155-ма працівниками. Загалом відпочине 620 енергетиків та членів їхніх родин. Разом з батьками їде багато дітей. Географія подорожей - від Арбатської стрілки, озер і морського узбережжя Татарбунарського району Одеської області до екзотичних місць Закарпаття.

Щодо нашої мальовничої Вінниччини, то і тут є бажаючі провести свої вихідні. Зокрема, власна база нашого Товариства «Енергетик», що на Ладижинському водосховищі, заповнена на сто відсотків, - повідомив голова профспілкового комітету Товариства Олександр Вдовиченко.

А от працівники CО “Погребищенські ЕМ» вже повернулися з відпочинку. Були у  Коблево. Мають від того масу позитивних вражень і енергійного заряду до праці, - повідомив Інженер-програміст Олександр Шульгань. Про це свідчать і фотографії, якими енергетики радо поділилися.

Гарних всім вихідних і зі святами вас, колеги!

 

Поділитись: