Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відзначено перших найсумлінніших споживачів-учасників конкурсу _0

Відзначено перших найсумлінніших споживачів-учасників конкурсу

31 липня 2020

В управлінні АТ «Вінницяобленерго» в рандомному розіграшному режимі відбувся відбір найсумлінніших споживачів Товариства серед 22 тисяч 348 тих, хто протягом червня долучився до оголошеного енергетиками конкурсу і передав покази лічильника у чітко визначені дні за допомогою телефонних сервісів VIBER і TELEGRAM. Ними стали 12 жителів Вінниччини. Зокрема побутові споживачі Замостянських, Барських, Бершадських, Іллінецьких, Могилів-Подільських, Тульчинських та Хмільницьких електромереж. Двоє з них, а саме жителька с. Ксаверівка (Замостянські ЕМ) Світлана Степанюк та житель с. Одаї (Тульчинські ЕМ) Анатолій Нароган стали володарями сучасних смартфонів. Решта 10 споживачів отримали 100-гривневе поповнення на мобільний рахунок.

Одразу після розіграшу призів, який відбувся за організаційного сприяння і участі працівників підрозділів комерційної діяльності та інформаційних технологій, з кожним із визначених споживачів відбулась телефонна розмова. Працівники обленерго повідомили їм про відзнаки і подякували за старанну участь в процесі своєчасної передачі показів приладів обліку та сплати за спожиту електроенергію.

Безпосередньо спілкувався з відзначеними у першому етапі конкурсу найсумліннішими споживачами директор комерційний Олексій Тарарака. До однієї із споживачок, а саме Світлани Степанюк із с. Ксаверівка, завітав особисто. Від імені енергетиків привітав її та вручив конкурсний приз. Несподіваного гостя жінка зустріла радісно і водночас трохи розгублено, бо, як зізналася, до останнього не вірила у справжність призу.

- Коли Ви подзвонили, то й не повірила в історію про смартфон. Думала, що розігрують шахраї. Зараз їх чимало «розвелося». Тепер усім сусідам розкажу про таку новину, похвалюся трохи та буду агітувати, аби й самі долучилися до вашого конкурсу, вчасно передавали покази і старанно сплачували за світло. А новеньким телефоном буду із задоволенням користуватися. Дуже вам дякую! Сама тепер робитиму через нього фотофіксацію лічильника та відправлятиму в обленерго на VIBER. Цією послугою користуюсь вже не перший місяць. Підказав син. Спочатку він передавав, а потім і мене навчив. Дуже зручно і вигідно. Не треба нікуди йти, їхати, прямо з дому собі передала і все добре. Та ще й приз виграла. Дуже задоволена, - поділилася емоціями щаслива володарка смартфону.

Натомість Олексій Тарарака нагадав, що нині в активній фазі передача показів лічильника за липень. Якщо передати їх вчасно способом VIBER і TELEGRAM, та ще долучитися до конкурсу «Найсумлінніший споживач-2020», то можна знову виграти приз.

- Від учора, 30 липня, та до 3 серпня включно стартував час передачі показів лічильників. Він триватиме паралельно з другим етапом нашого конкурсу. Тож, якщо долучитися до нього, то можна знову взяти участь у розіграші ще двох смартфонів та 10 поповнень на рахунок мобільного. На третьому етапі – аналогічно. А ще буде суперрозіграш - планшету. Щодо планшету, то є додаткові умови: протягом трьох місяців треба сумлінно передавати покази електролічильника через VIBER і TELEGRAM, хоча б один раз надіслати фотофіксацію електролічильника з показами через ці чат-боти та бути зареєстрованими в особистому кабінеті АТ «Вінницяобленерго», - розповів директор комерційний Товариства.

Тож, шановні побутові споживачі, передавайте покази вчасно та отримуйте призи. І дякуємо, що Ви з нами!

Поділитись: