Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відзначено самовіддану працю енергетиків_0

Відзначено самовіддану працю енергетиків

22 грудня 2016

Напередодні професійного свята енергетиків визнання їхньої праці відзначили керівники області та міста Вінниці - голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник, заступник голови Вінницької ОДА Василь Броварник, заступник Вінницького міського голови Микола Форманюк. В урочистій обстановці вони привітали колектив ПАТ «Вінницяобленерго» зі  святом, вручили їм почесні грамоти, подяки та грошові винагороди.  Як зазначив Валерій Коровій,  життя не раз випробовувало енергетиків на міцність і пригадав кінець листопада  2000 року, коли область спіткала природна  катастрофа.

- Внаслідок катастрофічного обледеніння за дві ночі енергетика області втратила половину того, що будувалося впродовж 70 років. Страшна була стихія, але енергетики перебороли її та довели, що значить вирішувати справи виважено, оперативно, самовіддано, спільно. І саме  тоді власним прикладом ви показали  всім іншим вінничанам, як потрібно працювати, як долати неможливе і рухатися вперед наперекір усім викликам, як природним, так і суспільним. Впевнений, вам під силу справитися з усім, що посилає життя. Побільше вам позитивних професійних моментів та емоцій, здоровя щастя, родинного благополуччя, - сказав Валерій Коровій.

Від імені громади самоврядної Вінниччини та депутатського корпусу обласної ради  привітав енергетиків і Анатолій Олійник, а також всі інші гості. Далі було нагородження найкращих. Так  наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості від 21.12.2016 року за забезпечення стабільної роботи енергетичної галузі національної економіки, збереження цілісності енергетичної системи України, професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди свята  нагрудним знаком «Відмінник енергетики України» відзначено  диспетчера – керівника оперативно-диспетчерської групи СО «Літинські ЕМ» Олександра Оначенка та головного інженера з високовольтних мереж СО «Могилів-Подільські ЕМ» Вячеслава Полонського. Почесною грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України нагороджено  директора СО «Барські ЕМ» Вячеслава Мельника. Також грамоти від галузевого Міністерства отримали директор з охорони праці Товариства Володимир Віштак, директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, електромонтер  СО «Вінницькі ЕМ» Іван Дяченко, електромонтер СО «Тульчинські ЕМ» Сергій Наконечний, головний інженер СО «Жмеринські ЕМ» Олександр Носач, електромонтер СО «Гайсинські ЕМ» Анатолій Орлов. Було чимало й інших приємних нагород та грамот. Їх енергетикам вручив генеральний директор Товариства Андрій Поліщук. Так колективи  СО «Шаргородські ЕМ», СО «Жмеринські ЕМ», СО «Замостянські ЕМ» отримали у подарунок з нагоди свята автовишки на базі FORD RANGER.  У своєму вітальному слові  керівник «прометеїв»  зазначив, що енергетики працювали і працюватимуть по совісті, сумлінно забезпечуючи область надійним та безпечним енергопостачанням.

- З нами було і буде надійно, безпечно, комфортно, - запевнив Андрій Поліщук.

 Особливо приємним сюрпризом для винуватців свята  виявилося привітання від підростаючого покоління, а саме дітей підшефної Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

 

Поділитись: