Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вітання до Дня Незалежності України_0

Вітання до Дня Незалежності України

21 серпня 2015

Шановні  вінничани!

   Вже в 24 раз ми відзначаємо велике загальнонародне свято - День Незалежності України. Аби отримати право на повноправну і вільну державу  українцям довелося пройти  доволі довгий та тернистий історичний шлях і 24 серпня 1991 року  мирно ухвалити “Акт проголошення незалежності”,  підтвердити його на Всеукраїнському референдумі. То була велика народна радість, яка,  на жаль, нині затьмарена  тривожними подіями, що не вщухають на Сході країни. Це ще одне випробування на міцність гордого українського духу, правди і сили, єдності і цілісності. Наш народ обов'язково все витримає і переможе у своєму волелюбному прагненні до миру, до ефективних змін і втілення їх у життя!

   До загальнодержавницького зусилля захистити  право вільно жити  на своїй українській землі докладаєтеся і ви, дорогі енергетики. З дня у день, не зважаючи на час доби та погодні умови, ви  сумлінно  несете трудову вахту, забезпечуєте міста та села світлом. 

   Від імені всього колективу Товариства  прийміть щиросердні вітання  з Днем Незалежності!

   Нехай омріяне  предками, відстояне у минулій та нинішній боротьбі головне свято держави принесе як у наш спільний український дім, так і  до кожної  вашої  оселі щастя і добро, порозуміння і злагоду, любов і мир!  І нехай це стане запорукою успіху всіх  подальших державотворчих, виробничих, підприємницьких, громадянських зусиль на  шляху утвердження вільної і неподільної, потужної і модернізованої, високорозвиненої і процвітаючої, сильної і заможної європейської  України.

   Незгасної нам всім віри у світле її майбутнє!

   Слава українському народу!

   Україні - слава!

 

З повагою                                                                                                                                                                                               генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”                      Андрій Поліщук  

Поділитись: