Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вітаємо наших медиків з професійним святом! _0

Вітаємо наших медиків з професійним святом!

19 червня 2020

Про причетних до цієї давньої найгуманнішої професії згадуємо мало не щодня, оскільки без участі медиків не обходиться наше життя від самого народження і до останнього подиху. Без них не здолати найлегшої чи найтяжчої хвороби. З вірою і надією завжди покладаємось саме на їхню рятівну допомогу, знання, вправність, досвід, довіряємо найцінніше – своє здоров’я. Разом з ними проходимо шлях до одужання і разом радіємо, коли недуга відступає. Зцілюючи тіло і душу своїх пацієнтів, лікарі, медсестри, фельдшери, санітари часто ризикують власним здоров’ям і життям, але не зраджують професійній клятві та виконують свою справу до кінця.
Медики – це посланці святої Божої місії! У найближчу неділю їхнє свято. На жаль, цього року воно затьмарене хмарами світової пандемії, боротьба з якою посилено триває і в нашій країні та області. Більшість «воїнів світла», саме так називають людей у білих халатах, зустрінуть свій день на «бойових» постах та у повній готовності допомоги і врятувати.
Колектив АТ «Вінницяобленерго» висловлює щиру подяку усім працівникам медичної галузі за невтомну працю! Кожному з них - велика наша шана і повага!
Дуже пишаємося своїм медиками, яких маємо на підприємстві. Це лікар - терапевт вищої категорії Людмила Шкарівська, лікар - терапевт 1-ої категорії Людмила Орлик, старша медсестра вищої категорії Валентина Мандро і медсестра вищої категорії Іванна Барвінок. Працюють вони в спеціально облаштованих кімнатах здоров’я. З дня у день уважно слідкують за фізичним станом і самопочуттям персоналу. Коронавірусна ситуація, звісно, додала їм завдань. Вже від 7-ої години ранку наші берегині на медичному посту. Зустрічають працівників при вході на підприємство. Вимірюють кожному температуру тіла, проводять дизинфекцію рук тощо. Роблять все для того, аби не пропустити небезпечної інфекції, застерегти від неї, убезпечити, зберегти здоров’ я працівникам.
Шановні медики! Щиросердно вітаємо Вас з професійним святом!
Нехай усе хороше, що Ви робите для людей зі знанням справи, старанням, з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!
Щастя Вам, міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку, миру і добра!

Поділитись: