Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Віват, Спартакіадо!_0

Віват, Спартакіадо!

15 травня 2017

У минулу суботу, 13 травня, стартували зональні змагання  12-ої Спартакіади ПАТ „Вінницяобленерго” серед  трудових колективів нашого Товариства. Відкриття спортивного дійства відбулось у Вороновиці на базі Замостянських ЕМ, а саме на території місцевої школи. В урочистій частині заходу взяли участь керівники Вінницького району та  смт Вороновиця, зокрема, голова Вінницької райдержадміністрації  Михайло Демченко,  заступник голови Вінницької районної ради Олексій Плакида, голова Вороновицької селищної ради  Олександр Ковінько, директор Вороновицької СЗОШ I-III ст. №1  Володимир Пелешок. Від імені ПАТ «Вінницяобленерго»  усіх присутніх привітав директор з персоналу Віталій Хребтій.

- За 12 років Спартакіада стала невідємної частиною життя нашої компанії. Дуже приємно, що все більше і більше наших працівників долучаються до змагань спортом, особливо молодь. Побудовано спортивні майданчики, придбано спортінвентар і все це також радує. А торік наша збірна спортивна команда  брала участь у 12-ій Спартакіаді працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Виборола там 7 золотих, 2 срібних, одну бронзову медалі та посіла перше загальне місце. І це не єдине та, впевнений,  не останнє спортивне досягнення працівників нашого Товариства. Тож так тримати і надалі, шановні спортсмени! Бажаємо вам нових перемог, адже коли живе спортивний дух, тоді є  й ефективна праця,  - наголосив  Віталій Хребтій.

Також  директор з персоналу проінформував, що згідно Положення Товариства  12- а обласна  Спартакіада працівників енергетики та електротехнічної промисловості  проходить традиційно  у 2 етапи. Зональні змагання триватимуть  до кінця  травня і  пройдуть на  базах  Замостянських, Бершадських, Оратівських електромереж . Фінал відбудеться  2 червня на базі Хмільницьких ЕМ. Програма включає змагання з 7-ми  видів спорту, а саме, волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, міні-футболу, шашок,шахів та перетягування канату.

Щодо підсумків спартакіадних змагань у Ворониці, то вони такі: перше місце посіла команда  управління 2-в/в, на другому – спортсмени  Замостянських електромереж, третє розділили між собою команди Могилів-Подільських та Шаргородських ЕМ.

У найближчу п’ятницю, 19 травня, Спартакіада продовжить свій хід вже  у Бершаді. 

Поділитись: