Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Військові і волонтери подякували очільнику обленерго за допомогу._0

Військові і волонтери подякували очільнику обленерго за допомогу.

16 липня 2021
Сьогодні до генерального директора АТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука несподівано завітали військові Національної гвардії України та волонтери. «Прийшли аби подякувати за допомогу», - одразу повідомив заступник командира бригади швидкого реагування в/ч 3018 підполковник Артем Ілюхін. В присутності волонтерів Дениса Романовського та Людмили Радківської він вручив очільнику обленерго подяку. Як йдеться у документі: «…за невтомну співпрацю, патріотизм, вагомий внесок та всебічну допомогу задля зміцнення обороноздатності держави». І це, за словами Артема Ілюхіна, «подяка від імені командира в/ч 3018 Нацгвардії України полковника Івана Миропольського та всього особового складу частини».
Натомість Денис Романовський додав від волонтерів наступне:
- Допомогу від Вас, Андрію Леонідовичу, ми і наші військові отримуємо регулярно. Коли б не звернулися, завжди безвідмовно йдете нам назустріч. Це стосується усіх проєктів, за які б ми не бралися задля перемоги наших хлопців на сході. Чи то ремонт техніки, чи то паливо, чи то фінансування на придбання запчастин. Наприклад, останній раз була вагома допомога паливом і лінійками РГ- 1 для приведення зброї до бою. Якщо є потреба зібрати кошти на придбання дронів, на ремонт техніки чи виготовлення станин для великокаліберних кулеметів та гранатометів, то і тут Ви завжди нас підтримуєте. Вже понад 30 одиниць відремонтованої техніки ми відправили нашим захисникам на фронт, і в них - велика частина допомоги саме від Вас. Щиро дякуємо за все!- наголосив волонтер.
Андрій Поліщук у відповідь також подякував за увагу до себе.
- Хлопці, я завжди готовий допомагати і волонтерам, і нашим бійцям, бо наша українська армія, наші захисники на фронті - то святе. Дуже приємно, отримати від вас таку відзнаку. Але, чесно кажучи, притримуюсь принципу - робити добрі справи тихо… Дякую, звичайно. Готовий і надалі бути вам корисним, - сказав генеральний директор обленерго.
Впродовж півгодинної розмови Андрій Поліщук поцікавився нинішніми потребами військових та волонтерів. Після того вирішив передати їм ще нового дрона та організувати спільну поїздку до села Снітків Мурованокуриловецького району, де вже кілька років поспіль зусиллями волонтерів і на пожертви благодійників (в т.ч. і Андрія Поліщука) створює мобільний шпиталь для військових місцевий конструктор Олег Качуровський.
Поділитись: