Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Військові подякували енергетикам за надану допомогу_0

Військові подякували енергетикам за надану допомогу

25 грудня 2015

Днями до управління Товариства надійшла  приємна звістка з подякою та символічним подарунком  від військових Національної гвардії України, а також батальйонів “Донбас”  і “Айдар”, які несуть бойову службу  на Донеччині у зоні АТО.

Про це генеральному директору ПАТ “Вінницяобленерго” Андрію Поліщуку сповістив директор СО “Барські електромережі” Вячеслав Мельник, який у складі волонтерської групи Барського району на чолі із місцевим активістом  Анатолієм Барташуком нещодавно повернулися із самісінької передової.

- Відвозили  допомогу нашим захисникам: різноманітні продукти харчування, овочі, фрукти, солодощі, а також дитячі листівки та привітання від барчан. Гумвантаж видався передноворічним і став, сподіваюсь, гарним подарунком нашим відважним воїнам до свята, такою собі теплою звісточкою з дому. Натомість хлопці  просили передати всім небайдужим вінничанам щиру подяку. У тому числі керівництву, особисто вам, та працівникам ПАТ “Вінницяобленерго”, які також не раз надавали допомогу, як матеріальну, так і грошову. А ще просили довести ось цю реліквію - національний прапор України з особистими підписами бійців, що, власне, і виконую, - розповів  Вячеслав Мельник  Андрію Поліщуку під час передачі військового артефакту.

Згодом  у телефонній розмові з колегою Вячеслава Мельника по волонтерській роботі Анатолієм Бартащуком дізналися, що військові з передової висловили подяку всім благодійникам за матеріальну та моральну підтримку, підняття бадьорості, настрою, підсилення патріотичного духу.

- За те, що виявилися  небайдужими та щедрими на добро. На сьогодні, зокрема, тільки у нашому Барському  районі налагоджена чітка співпраця по благодійній допомозі бійцям, які перебувають на Сході. Підприємства, організації, органи місцевого самоврядування, приватні підприємці та просто добродушні краяни, чудово розуміючи складність ситуації із забезпеченням наших армійців, всіляко допомагають землякам-бійцям, хто чим може. У тій  благородній справі є й значна частка енергетиків, зокрема, директора Барських електромереж  Вячеслава Мельника. Він особисто відвозить вантажі на передову разом з іншими волонтерами. Принаймні, за моїми підрахунками вже відбулося майже 30 таких поїздок, - розказав  Анатолій Бартащук.

Додамо, що відтепер реліквія від військовослужбовців з АТО  зберігається  на почесному місці в управлінні Товариства.

Поділитись: