Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Влада Вінниччини привітала обленергівців з професійним святом_0

Влада Вінниччини привітала обленергівців з професійним святом

22 грудня 2020
У День енергетика в управлінні АТ «Вінницяобленерго» відбулися урочистості з нагоди свята і, як належить, з дотриманням усіх санепідеміологічних норм. Генеральний директор Товариства Андрій Поліщук привітав колектив з цією подією і подякував працівникам за роботу в непростих умовах сучасних реалій. До цих вітань приєдналися очільники місцевої влади, а саме голова ОДА Сергій Борзов, голова облради В'ячеслав Соколовий та міський голова Вінниці Сергій Моргунов. Кожен з поважних гостей підкреслив значимість і важливість праці енергетиків, без якої життя суспільства неможливе. На проблемах особливо не зупинялись, бо в день свята хочеться позитиву і радісних емоцій. Потім разом з Андрієм Поліщуком керівники Вінниччини відзначили найкращих обленергівців і вручили їм почесні грамоти, професійні відзнаки, подяки, грошові винагороди, квіти. Приємною несподіванкою наприкінці урочистостей стало вручення колективу енергетиків подарункових сертифікатів від влади, почесного прапора м. Вінниця, а також ключів від трьох нових автопідйомників AGP-18 на шасі Iveco Daily. Щодо виробничої техніки, то її придбано завдяки Інвестпрограмі АТ «Вінницяобленерго» - 2020. Автопідйомники, зокрема, отримали вінницькі центральні електромережі, вінницькі міські електромережі і вінницькі східні електромережі. Наступного року, за словами Андрія Поліщука, такі ж машини поповнять автопарки решти структурних одиниць Товариства.
- Ще раз зі святом, колеги! Працюємо далі, бо маємо чимало нових завдань. Тож успіху нам в роботі, а поважним гостям - щиро дякуємо за увагу до нашого колективу, підтримку та співпрацю,- сказав наприкінці урочистостей Андрій Поліщук.
Ще в цей день у генерального директора обленерго відбулась с розмова з керівниками місцевої влади щодо концептуального підходу формування інвестиційних програм АТ «Вінницяобленерго» при переході на стимулююче тарифоутворення (2021-2033 роки). Більш детально про це буде на нашій сторінці ФБ і сайті Товариства завтра.
Поділитись: