Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ВОДОКАНАЛ ВІДКЛЮЧАТЬ ЗА БОРГ У 67 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ_0

ВОДОКАНАЛ ВІДКЛЮЧАТЬ ЗА БОРГ У 67 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

12 вересня 2019

Станом на сьогодні борг КП «Вінницяводоканал» перед АТ «Вінницяобленерго» становить 67 мільйонів гривень.
АТ «Вінницяобленерго» неодноразово попереджало боржника про припинення електропостачання. Результату це так і не мало. 28.12.18р. було укладено угоду реструктуризації боргу, яка не виконується, тому було подано позов до суду. Чергове попередження про відключення електроенергії КП «Вінницяводоканал» отримало 12 вересня 2019. Але не здійснило жодного заходу щодо попередження припинення електропостачання. АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що будуть зобов’язані на підставі п.7.5 Правил роздрібного ринку електричною енергією, затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312, повністю припинити передачу електричної енергії починаючи з 05-00 год. 2З.09.2019р.!
Таким чином, КП «Вінницяводоканал» для вирішення власних проблем зробило жителів міста заручниками ситуації, яка виникла виключно через несплату водоканалом рахунків за електроенергію.
Викладене свідчить, що ситуація з відключенням води виникне виключно з вини керівництва КП «Вінницяводоканал».
До цього часу необхідно прийняти необхідний комплекс заходів, спрямований на запобігання травматизму, пошкодженню обладнання, негативним екологічним та іншим наслідкам. На керівника підприємства покладеться персональна відповідальність за наслідки, пов’язані з частковим або повним припиненням подачі електроенергії за несвоєчасну оплату та борги.
Отже, ще раз звертаємось до керівництва КП «Вінницяводоканал» погасити борг. Ці 67 мільйонів гривень сьогодні тримають в напрузі усю Вінницю.

Поділитись: