Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Воїни-захисники та волонтери подякували генеральному директору АТ «Вінницяобленерго» за допомогу._0

Воїни-захисники та волонтери подякували генеральному директору АТ «Вінницяобленерго» за допомогу.

02 травня 2020

Днями від командира військової частини А 1231, полковника Андрія Сідаша надійшла офіційна Подяка керівникові підприємства енергетиків області Андрію Поліщуку. Як йдеться у документі - «за вагомий внесок у підтриманні життєдіяльності та забезпеченні бойової готовності 456 бригади транспортної авіації ім. Д.Майбороди».

За тим ще одну Подяку, але вже від командування іншого військового формування - 9 окремого мотопіхотного батальйону, вручили генеральному директору АТ «Вінницяобленерго» волонтери - Денис та Людмила Романовські. Як повідомили під час особистої зустрічі з Андрієм Поліщуком та передачі документа, за неодноразову допомогу і підтримку в обороноздатності нашої держави.

- Навіть у час карантину та усіх пов’язаних з тим обмежень не варто забувати про допомогу вітчизняній армії, яка в надзвичайно складних умовах виборює для усіх нас мир, забезпечує спокій. Тож підтримка нашим бійцям- захисникам, у тому числі авіаторам-транспортникам, мотопіхотинцям, волонтерам - це свята справа. Допомогти армії та її бійцям може кожен, хто цього бажає в міру своїх можливостей, - прокоментував отримання відзнак генеральний директор Товариства і щиро подякував за таке визнання.

Додамо, 456-та транспортна бригада авіації Повітряних сил ЗСУ згідно президентського указу носить ім’я Героя України вінничанина Дмитра Майбороди, який загинув 14 липня 2014 року на Луганщині. Бойовики підбили його літак, який транспортував продукти харчування українським військовим в зоні АТО. Разом із помічником Дмитром Шкарбуном він до останнього керував літаком, що дозволило катапультуватися та врятуватися іншим членам екіпажу. Обидва пілоти загинули, встигнувши відвести літак від населеного пункту Давидо-Микільське.
9-тий окремий мотопіхотний батальйон 59-ої бригади Збройних сил України сформовано у 2014 році та одразу направлено до зони бойових дій на Схід України. Особовий склад батальйону - це воїни-герої, що пройшли через бої АТО/ООС, утримуючи, зокрема, оборону в Гнутовому та Водяному, отримуючи поранення, втрачаючи своїх побратимів. Як ніхто інший вони знають ціну мирному життю.

Наша шана та низький уклін усім воїнам-захисникам, які стояли і стоять на обороні країни, а полеглим Героям – вічна пам’ять і слава!

Поділитись: