Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вшанування Її Величності Жінки!_0

Вшанування Її Величності Жінки!

05 березня 2021
Напередодні святкових вихідних в АТ «Вінницяобленерго» відбувся надзвичайний робочий ранок. Насправді, це вже стало традицією зустрічати найкращу половину людства напередодні жіночого свята приємним сюрпризом. Цьогоріч він знову вдався. Інакше і бути не могло, адже чоловіки Товариства готувалися до передсвяткової зустрічі своїх колежанок ретельно. Зокрема, постаралися і яскраво прикрасили хол управління яскравими кульками, листівкою-вітанням на хол-панелі. Вишуканості святковій атмосфері додали ще й чарівна музика саксофона у виконанні запрошеного музиканта, красномовство і галантність також запрошеного артиста-кавалера і букети пахучих троянд. Привітності, приємних компліментів, радісно палаючих поглядів вистачило для кожної жінки управління.
Прийняли сьогодні вітання на робочих місцях і працівниці Кол-центру, Сервісного центру обслуговування споживачів та усіх інших структурних підрозділів Товариства.
Чоловікам-енергетикам таки вдалося створити святковий настрій і зробити своїх колежанок ще більш чарівними та прекрасними, не зважаючи ні на що! Велика за це їм подяка!
Весна і радість життя переможуть усе! Тож відчуття оновлення усім нам, непоборного оптимізму, переконливої впевненості у найкращому прийдешньому дні та святкового настрою! Все буде добре!
Фотосвітлини святкової події - за посиланням.
Поділитись: