Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Є питання з електропостачання? Зверніться до ІКЦ!_0

Є питання з електропостачання? Зверніться до ІКЦ!

17 січня 2018

Якщо Ви є споживачем електроенергії і у Вас виникли питання, в яких самостійно складно розібратися, або виникло непорозуміння щодо електропостачання чи надання послуг, тоді радимо звернутися до інформаційно-консультаційного центру ПАТ “Вінницяобленерго” (ІКЦ). Він діє у самому центрі Вінниці за адресою вул. Соборна, 50, на 2 поверсі (кімн.№ 201 та № 203). Саме тут його працівники нададуть Вам безкоштовну і вичерпну інформацію, а також проконсультують з різного роду питань постачання електричної енергії. Зокрема щодо:
- порядку застосування норм чинного законодавства та нормативних документів, які регулюють відносини в галузі електроенергетики;
- приєднання нових електроустановок до мереж Товариства;
- укладання договорів про постачання/користування електроенергією;
- тарифів, пільг та порядку оплати за надані послуги;
- якості електричної енергії та послуг, пов’язаних з її постачанням;
- умов та режимів споживання електричної енергії;
- розв’язання суперечностей та конфліктних ситуацій, які виникають між Товариством та споживачами електричної енергії;
- листування зі споживачами електричної енергії, підприємствами, органами виконавчої влади, організаціями та іншими установами з питань, які належать до повноважень ІКЦ.

За словами начальника інформаційно-консультаційного центру ПАТ “Вінницяобленерго” Римми Зубрицької послуги ІКЦ забезпечують права кожного споживача на отримання необхідної iнформацiї.


- Щодень до «прозорого офісу», а саме так ми ще називаємо наш центр, звертається в середньому до 50 жителів Вінниці та області. Ми раді, що можемо допомогти нашим споживачам в отриманні необхідної для них консультації, інформації та фахових розв'язань. Також нам дуже важливо розуміти, що вінничани думають про якість постачання електроенергії та надання послуг. Тільки так ми можемо змінюватися на краще і виконувати свою роботу більш професійно. Всі звернення, що надходять до ІКЦ, знаходяться під постійним особистим моїм контролем. Обґрунтовані рішення приймаються в терміни, передбачені законодавством України. Тож нашим клієнтам ми завжди раді та готові допомогти, - розповіла Римма Зубрицька.

Нагадаємо графік роботи ІКЦ Товариства: з понеділка до четверга - з 8:00 до 17:00; в п'ятницю — з 8:00 до 15:45. Перерва – 12:00-12:45 Телефонний зв'язок за номерами – (0432) 65-96-83, (0432) 65-96-85, (0432) 52-50-47, факс: (0432) 65-96-84.

Поділитись: