Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем Збройних Сил України!_0

З Днем Збройних Сил України!

12 червня 2019

Шанoвні вінничани, колеги, друзі, всі, хто причетний до військової служби!

Сьогодні - День Збройних Сил України. Офіційно - це свято нашої вітчизняної армії та її славних воїнів. Водночас і день пам’яті, коли згадуємо тисячі відважних героїв, які віддали свої життя за незалежність і неподільність нашої держави. За майже шість років воєнних дій, що досі тривають на сході, українське військо хоч і зміцніло, але зазнало непоправних втрат. Ніколи не забудемо героїв, їхні подвиги та звитягу! Вічна їм слава і пам’ять!

А тим, хто в строю, хто нині на захисті України, хто піклується про її безпеку та обороноздатність бажаємо міцного здоров’я, незламного духу і перемоги! Нехай мир стане реальним і надійним явищем на всій території нашої рідної багатостраждальної держави, а також у кожному домі, у кожному серці!

Чимало наших колег - енергетиків пройшли через армійський стрій колись і тепер. Серед них – 51 учасник АТО/ООС, троє з яких нині на бойових постах у лавах сучасних ЗСУ.

Велика подяка усім воїнам-захисникам за служіння Україні та народові, за мужність і честь!
Добра Вам, щастя, злагоди, усіх благ!!!

З повагою генеральний директор АТ«Вінницяобленерго» Андрій Поліщук та колектив Товариства.

Поділитись: