Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З енергетиками справа не стане_0

З енергетиками справа не стане

29 вересня 2015

Відбулась зустріч генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука з представниками Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО -  головою  Вінницького осередку Анатолієм Слівінським, волонтерами Володимиром Маліцьким, Костянтином Рижовим і В`ячеславом Мельником. 

Говорили про проблеми, якими переймаються нині захисники України на сході та яку допомогу необхідно надати задля їх розв`язання. 

 -  Наші волонтери, в тому числі і ви робите велику справу. Ми, енергетики, охоче  приєднаємося до того. До речі, ми не вперше допомагаємо вітчизняній армії.  І надалі, як то кажуть, за нами справа не стане. Цього разу хочемо передати хлопцям на передову бензиновий генератор та бензопилу. Нехай вони там будуть зі світлом і з теплом.  Передаємо і ще декілька потрібних для них речей, - сказав керівник енергетиків Вінниччини.

Натомість директор Барських електромереж В`ячеслав Мельник, як один з найактивніших волонтерів, від імені представництва об’єднання подякував за таку допомогу та запевнив, що вже днями всі подарунки будуть доставлені до місця призначення.

Поділитись: