Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 За сприяння Андрія Поліщука відбувся турнір з міні-футболу _0

За сприяння Андрія Поліщука відбувся турнір з міні-футболу

14 липня 2020
У минулі вихідні на центральному міському стадіоні Вінниці пройшов товариський турнір з міні-футболу між командами енергетиків. Відбувся він за сприяння генерального директора АТ «Вінницяобленерго»  Андрія Поліщука, - повідомив голова профкому Товариства Олександр Вдовиченко.  
За його словами, безпосередню участь у турнірі взяли 4 команди, а саме  управління Товариства, Вінницьких міських, Замостянських електромереж та команда виробничих служб високовольтного блоку.
- Любителі найбільш «народної» гри скучили за м’ячем, тож ігри пройшли з настроєм та повною самовіддачею. Футболісти з досвідом Олександр Плотиця, Ігор Откидач, Іван Дученко, Олег Сваток, Анатолій Ткаченко, Павло Трохимчук , В’ячеслав Панасюк, «підтягнули»  молодих і менш досвідчених гравців. Перемогу в турнірі виборола команда Вінницьких МЕМ. Усі команди отримали призи – футбольні м’ячі, а також гарний заряд енергії на робочий тиждень, - розказав більш детально Олександр Вдовиченко.  
На фото - моменти футбольного дійства.
Поділитись: