Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Закликаємо громадян бути максимально обережними!_0

Закликаємо громадян бути максимально обережними!

05 лютого 2020

Через негоду, а саме сильні пориви вітру 7-12 м/с та налипання мокрого снігу, на території міста Вінниці та області склались несприятливі погодні умови. Вони можуть спричинити аварійні ситуації на лінії електропередач, зокрема, обриви електричних проводів, пошкодження опор. За таких обставин просимо бути особливо уважними!

В жодному разі не намагайтеся усунути аварію самотужки! Не торкайтеся обірваного проводу! Взагалі не наближайтесь до місця пошкодження лінії електропередачі на відстань менш як 8 метрів! Необачні дії можуть призвести до смертельного ураження електричним струмом.
Про обриви проводів, падіння гілок на лінію електропередач чи будь-яке інше пошкодження електромережі обов’язково повідомляйте спеціалістів відповідних служб. Звертайтеся безпосередньо до диспетчерської служби району електричних мереж, до Кол-центру АТ «Вінницяобленерго» за номером (0) 800 217 217 (дзвінки безкоштовно на території України та з мобільного), або телефонуйте до управління ДСНС за номером 101 чи до місцевих органів влади.
До приїзду аварійної служби по можливості організуйте охорону місця обриву проводу та позначте його обмежувальними знаками з будь-якого підручного матеріалу, наприклад, гілля.

Шановні громадяни! Будь ласка, будьте уважними, не втрачайте пильності, бережіть себе!

Поділитись: