Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Зі святом!_0

Зі святом!

24 серпня 2018

Дорогі вінничани, колеги, друзі!

З нагоди національних  свят – Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України прийміть мої сердечні вітання.

27 років тому  здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй прекрасній і найбагатшій  рідній землі.

Прагнення жити і працювати  вільно, сповідувати свої традиції та звичаї, на жаль, затьмарюється  сьогодні  багатьма негараздами політичного та економічного характеру.  До того ж на сході  країни  п’ятий рік триває війна із сусідом, який ніяк не може змиритися із  нашою свободою. Рано чи пізно війна закінчиться. Вірю - нашою перемогою!

З рештою, як би там далі не було - українському народові бути і бути на своїй прадавній землі! Наш народ - мудрий і сильний духом. Його ніколи ніхто і ніщо не здолає!

Тож щиро бажаю кожному впевненої віри у свою країну! Всім  миру, здоров’я, щастя, достатку, успіхів на життєвих стежках, родинного благополуччя!  А нашій державі – економічного зростання, духовного піднесення  і процвітання! 

Нехай наша спільна віра у краще майбутнє  окриляє кожного з нас і надихає на нові звершення, нові добрі починання  в ім’я Соборної Незалежної Демократичної  України! 

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою генеральний директор ПАТ "Вінницяобленерго" Андрій Поліщук

Поділитись: