Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 25 років в енергетиці... та сумлінна щоденна праця для людей та заради людей!_0

25 років в енергетиці... та сумлінна щоденна праця для людей та заради людей!

04 березня 2024

Начальнику служби підстанцій 35 кВ і вище Леоніду Давидову указом Президента присвоїли звання "Заслуженого енергетика України"!

А нещодавно із рук Сергія Борзова, голови обласної військової державної адміністрації, він отримав свою довгоочікувану відзнаку.

Як фахівець Леонід Давидов– технічно-грамотний і перспективний, як керівник - виважений і мудрий, як людина – товариський і щирий.

Колеги кличуть його по-простому - Михайловичем)

А сам Михайлович пригадує, що з вибором професії визначився легко, адже батьки – енергетики. І тато, і мама працювали в електромережах Муровано-Куриловецького району. І малий Льоня змалечку цікавився їх роботою.

Одразу після школи вступив до Могилів-Подільського монтажного технікуму, а згодом здобув ще й вищу освіту у Вінницькому державному технічному університеті за спеціальністю «Електрична частина електричних станцій». Став інженером-електриком.

Після навчання в університеті почав працювати електромонтером у СО «Вінницькі центральні електричні мережі» ВАТ „АК Вінницяобленерго”.

Потім працював інженером, майстром, заступником начальника служби підстанцій. І ось вже 10 років очолює службу підстанцій 35кВ і вище АТ "Вінницяобленерго".

Леонід Михайлович не лише організовує та контролює якісне виконання ремонтів, надійне функціонування обладнання підстанцій 35-110 кВ, а й постійно стежить за передовим досвідом енергетиків. За нагоди ініціює усілякі нововведення.

Зокрема він подав на розгляд науково-технічної ради Товариства низку пропозицій покращення схем підстанцій. Частину його цікавих технічних рішень вже успішно реалізовано на практиці.

Та головне – Заслужений енергетик України Леонід Давидов відданий своїй улюбленій справі, справжній її фанат!

– Розумієте, це – моє! Мені все цікаво у своїй професії. Сподіваюся, що і надалі так буде. Особливо нині, коли почуття гордості за енергетиків зашкалює. Виявляється, наша робота важлива, як ніколи раніше! Так званні «браття» несуть нам холод і темряву, а ми – невтомно продовжуємо нести людям тепло та світло. Заради цього варто працювати і жити, - каже Леонід.

А ми вітаємо нашого Леоніда Давидова із заслуженою відзнакою. Щиро дякуємо за сумлінну працю і щоденний подвиг.

Пишаємося 💛🩵

Поділитись: