Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Для підприємств_0

Для підприємств

21 березня 2024

Замовляйте послугу з обслуговування абонентського обладнання у нас!
 
• цілодобове негайне реагування (з виїздом на об’єкти замовника) за зверненням в разі аварійних знеструмлень;
• визначення причин знеструмлення мереж замовників та проведення оперативних перемикань для перезаживлення об’єктів замовників від резервних джерел живлення;
• проведення оглядів електроустановок кваліфікованим електротехнічним персоналом з визначенням причин аварійних відключень та проведення необхідних заходів по відновленню електропостачання об’єктів замовників (при можливості безпечної подачі напруги на існуючі непошкоджені елементи електричних мереж замовників)
• надання необхідних рекомендацій стосовно обсягів діагностики, профілактичних вимірювань та технічного обслуговування електричних мереж замовників тощо.
 
Чому слід обрати саме АТ «Вінницяобленерго»?! Наше Товариство є однією з найбільших енергетичних компаній Вінничини з багаторічним досвідом роботи. Персонал цілодобово забезпечує якісний та надійний розподіл електричної енергії. Ми уже маємо успішні напрацювання з обслуговування юридичних та побутових споживачiв електричної енергiї, в тому числi 1,38 тис. - промислових, 1,34 тис. - сiльгоспспоживачiв та майже мільйон побутових споживачів.
Тому чекаємо Вас у сервісному центрі обслуговування клієнтів!
Адміністратори нададуть вичерпну консультацію, забезпечать прийом документів та подальше оформлення договору на оперативно-технічне обслуговування внутрішньо-будинкових мереж.
Наші досвід та ресурси – запорука безпеки та комфорту Вашої оселі. Довіряйте кращим!

Поділитись: