Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Підсумки осінньо-зимового періоду 2023-2024_0

Підсумки осінньо-зимового періоду 2023-2024

21 березня 2024

На відміну від попереднього періоду, який припав на першу воєнну зиму, коли ворожі ракети та дрони пошкодили об’єкти генерації, трансформаторні підстанції та магістральні високовольтні мережі. Коли повсякчас застосовувалися різні типи графіків аварійних відключень… Осінньо-зимовий період 2023-2024 років для АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» пройшов в режимі стабільного постачання електричної енергії споживачам Вінницької області!
Виключенням, в процесі безперебійного розподілу електроенергії, стали окремі випадки технологічних порушень через несприятливі погодні умови.
Проаналізувавши цьогорічний ОЗП, можемо стверджувати, що завдяки своєчасно проведеній літній ремонтній кампанії 2023 року, комплектації необхідним матеріалам та запчастинам для виконання аварійно-відновлювальних робіт, належному укомплектуванню аварійного запасу, структурним районним електромережам та виробничим службам високовольтного блоку компанії, нелегкий календарний період експлуатації мереж під час холоду, дощу та вітру вдалося пройти з найменшими втратами!
Результатом своєчасного виконання Товариством окремих організаційно-технічних заходів, в порівнянні з аналогічним періодом 2022-2023 років, стало зниження технологічних порушень в електричних мережах компанії, пов’язаних з перервами в постачанні електроенергії споживачам.
Зазвичай, у відповідності до галузевого положення про підготовку електричних мереж до роботи в умовах наступного осінньо-зимового періоду, АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вже розробляє наказ та відповідні організаційно-технічні заходи з підготовки електромереж на осінньо-зимовий період 2024-2025 років.
Як каже народне прислів’я, «готуємо сани з літа»!
Запевняємо вас, наші споживачі електроенергії, що енергетики АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» щоденно дбають про те, щоб підприємства та населення Вінницької області було забезпечено сталим, надійним та якісним електропостачанням.

Поділитись: