News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук про приєднання українських мереж до європейської енергосистеми._0

Андрій Поліщук про приєднання українських мереж до європейської енергосистеми.

02 March 2022

Генеральний директор АТ "Вінницяобленерго" Андрій Поліщук 1 березня на своїй сторінці у ФБ дав коментар щодо приєднання українських електромереж до європейської енергосистеми.

"Друзі! Вже скоро відбудеться приєднання українських електромереж до європейської енергосистеми. Час пішов на відлік! Ми витримали від'єднання від потужної (ще від СРСР) російсько-білоруської енергосистеми. Шостий день працюємо збалансовано і без паніки! На це здатні лише найпотужніші енергосистеми Європи - Франції, ну, і може Німеччини!! І України!!! Під щоденними ракетними обстрілами і бомбардуванням!!! Я не повірив би раніше, щоб мені це розповіли! Ми все витримаємо! Увесь світ з нами! Директори європейських енергосистем дали згоду на приєднання. Це ще одна перемога!!! Україна 🇺🇦 - це Європа🇪🇺!!! Тому, я кажу: русский киловатт - іди нахуй!!!"

Повністю підтримуємо! Україна - переможе! Україна - понад усе!

Share: