News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук зустрівся з нашими спортсменами-переможцями_0

Андрій Поліщук зустрівся з нашими спортсменами-переможцями

22 June 2016

Сьогодні генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук запросив  до себе нашу команду  переможців в ХІІ літній Спартакіаді працівників енергетики та електротехнічної промисловості.

Наші спортсмени в командному заліку вийшли на переше місце.  Як результат: 7 золотих, 2 срібних і 1 бронзова нагороди. Відрив від команди, яка посіла друге місце, значний  - в команди ДТЕК Луганська ТЕС 3 золоті медалі.

-Я не сумнівався ні на мить, що наші спортсмени – найкращі. Адже енергетики інакше  не можуть. І в спорті, і в роботі – ви  молодці! Ви – наша «золота команда»! – з таким словами привітання звернувся до присутніх Андрій Поліщук.

Генадій Іщенко - начальник інформаційно-консультаційного центру ПАТ ”Вінницяобленерго“,  Роман Волкотруб - інженер автоколони служби транспорту і логістики  управління, Дмитро Ніколаєв - охоронник команди ВОХОР Товариства , – наші спортсмени - представники волейбольної команди. Перше місце, золоті медалі, кубок, який, до речі,  можна побачити на стенді в холі Товариства, - їх заслуга.  Хлопці поділились розповіддю про волейбольні перепитії змагань. Віктор Рудаков - електромонтер СО «Жмеринські електричні мережі», Олег Савчук - економіст економічного відділу  управління Товариства показали найкращі результати в гирьовому спорті і довели, що слабаків серед енергетиків не буває.  Георгій Галич та Віталій Луценко, які в шахи і шашки грають краще за всіх, теж були присутні на зустрічі. А також Євген Гефтер, якому не має рівних в настільному тенісі. Не всі спортсмени змогли взяти участь у зустрічі, адже майже завжди е невідкладні виробничі питання, які вирішуються першочергово.

Подякувавши і привітавши  переможців,  Андрій Поліщук висловив сподівання, що команда ПАТ «Вінницяобленерго» і в наступних стартах матиме таку  волю до перемоги, спортивну майстерність і, як бажаний наслідок,  – успіх і результативність.

-Впевнений, що і в наступних змаганнях ХХІ  Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади, яка відбудеться у вересні  в Коблеве, і в змаганнях, якими опікується і планує провести ПАТ «Чернігівобленерго, ви будете кращими. Майте на увазі, хлопці, я сказав, що ми приїдемо і заберемо всі нагороди. Я знаю що ви – кращі з кращих!

Share: