News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Андрія Поліщука відзначено за благодійництво_0

Андрія Поліщука відзначено за благодійництво

26 February 2016

Генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго”, депутата облради  Андрія Поліщука відзначено почесною подякою голови Вінницької обласної держадміністрації  та голови обласної Ради. Як йдеться у документі, “за активну громадянську позицію та благодійну допомогу”.

Про це журналісти прес-групи Товариства дізналися під час  позачергової 5 сесії обласної Ради 7 скликання, яка відбулась 26 лютого.  Такі ж подяки отримали й колеги  Андрія Поліщука по депутатському корпусу, а саме Олександр Крученюк, Дмитро Чаленко, Леонід Повх та Євгеній Звєрков. У такому складі депутати вже не раз надавали благодійну допомогу вітчизняній армії та учасникам АТО.

- Коли в країні неспокій і ти не можеш бути там, на Сході, разом з тими хлопцями, які боронять рідну землю і відстоюють мир, то хіба ж можна залишатися осторонь? Необхідність допомоги - наш обов'язок і свята справа. Своїми силами та  можливостями будемо старатися  допомагати і надалі, - прокоментував Андрій Поліщук.

- Все, що стосується АТО ми обговорюємо колективно, а потім приймаємо спільне рішення. І так вже два роки  поспіль. Наприклад, нещодавно виступили спонсорами заходу з нагоди річниці виведення військ з-під Дебальцевого. Мало не щодня до нас звертаються і волонтери,  і родини учасників АТО, і воїни з передової. Час такий, що не можна бути байдужим, - додав Олександр Крученюк.

Нагадаємо, за час проведення АТО на території Донецької та Луганської областей енергетики Вінниччини на чолі з Андрієм Поліщуком надали безповоротну фінансову допомогу Міжнародному благодійному фонду «Без кордонів» для забезпечення першочергових заходів з ремонту об’єктів житлового фонду м. Маріуполь, матеріальну допомогу благодійному фонду дитячо-юнацького спорту інвалідів «Інваспорт», Могилів-Подільському прикордонному загону, обласній раді організації ветеранів України, військовій частині №3028. Також на передову бійцям не раз надсилали необхідні речі. Зокрема було передано дизельні станції, бензопилу, продукти харчування тощо. А вояки в/ч 4264, а саме 11 відділення підготовки 184 навчального центру Львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яке дислокується у селі Гущинці Калинівського району нещодавно отримали водний насос. Допомога  триває.

Share: