News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Андрію Поліщуку особлива подяка від юних гімнасток_0

Андрію Поліщуку особлива подяка від юних гімнасток

28 November 2016

Протягом трьох днів, 26-28 листопада, у приміщенні спортивного комплексу ГУ Нaцполіції у Вінницькій облaсті проходив Чемпіонат України з художньої гімнастики. У ньому окрім вінницьких юних гімнасток взяли участь до сотні спортсменок з 12-ти областей нашої держави, зокрема з Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Черкаської,Чернівецької, Чернігівської, Волинської, Херсонської.

Така значуща спортивна подія відбулася завдяки меценатам та спонсорам, серед яких і генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго», депутат обласної ради Андрій Поліщук,- зазначили організатори Чемпіонату України з художньої гімнастики.

- Подібні змагання, можна сказати, як олімпійські національного масштабу. Проходять вони один раз на 4 роки. Цього разу саме Вінниця отримала почесне право на їх проведення у себе. І ми дуже раді, що нам це вдалося зробити. Звісно не без допомоги меценатів та спонсорів. Без їхньої підтримки силами одних спортсменів та їхніх батьків таке свято грації та краси могло б просто не відбутися. Тому щиро дякуємо усім, кому не байдужий спорт і, зокрема, найпрекрасніший із його видів – художня гімнастика. Особлива подяка депутатам Вінницької обласної ради Андрію Поліщуку, Людмилі Станіславенко та іншим, - наголосила голова організаційного комітету змагань Наталія Токар.

Слова подяки висловила і мати дворaзової бронзової призерки Олімпійських ігор, aбсолютної чемпіонки світу з художньої гімнaстики Гaнни Безсонової, чемпіонка світу в групових вправах з художньої гімнастики, заслужений тренер України Вікторія Безсонова.

- Я задоволена, змагання вдалися на славу, все дуже добре, гарно, достойно. Вінницькі спортсмени , тренери та організатори дуже постаралися. Велике спасибі, насамперед, спонсорам, які допомагають спорту і не залишають художню гімнастику наодинці з її проблемами, всіляко підтримують, розуміють - наскільки це важливо для юних спортсменів, для майбутнього нашої держави, - сказала Вікторія Безсонова.

Офіційно Подяку Андрію Поліщуку за допомогу в організації та проведенні Чемпіонату України, а саме Y спортивних ігор школярів України 2016 року, вручено під час церемонії урочистого їх закриття. Нагороду, зокрема, передали помічникові депутата облради, начальнику відділу перспективного розвитку Олегу Казьміруку. Представники прес-групи нашого Товариства зафіксували цей та інші моменти спортивних урочистостей.

Share: