News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ЧАС ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА._0

ЧАС ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА.

30 May 2022

Як свідчить статистика, майже 212 тисяч клієнтів АТ «Вінницяобленерго» щомісяця подають дані свого приладу обліку електроенергії за допомогою дистанційних електронних сервісів. Особливо популярним є спосіб передачі через VIBER і TELEGRAM. Оскільки наблизився час (з 30.05 по 03. 06) підсумувати кількість спожитої за минулий місяць електроенергії, то просимо Вас, шановні споживачі, вкотре скористатися цими зручними і корисними способами передачі. Крім того, з VIBER від АТ «Вінницяобленерго» Ви зможете ще й оплатити рахунок, дізнатися про вимкнення в мережі, подати заявку про відсутність електроенергії тощо.

Щодо інших способів передачі даних, то їх легко можна знайти на сайті нашої компанії.

Не зволікайте, передавайте покази вчасно і не матимете проблем з нарахуванням коштів щодо оплати за світло. Також просимо розраховуватися за спожиту послугу. Нині кожна гривня є посильним внеском у підтримку енергобезпеки нашої країни та стабільності роботи української енергосистеми.

Дякуємо, що ви з нами в цей складний час! Здоров’я усім, сил і витримки на шляху до ПЕРЕМОГИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!🇺🇦

Share: