News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ВІННИЦІ ТА ОБЛАСТІ!_0

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ВІННИЦІ ТА ОБЛАСТІ!

04 April 2022

Шостий тиждень війни з рашистською ордою. Колектив АТ «Вінницяобленерго» та всі його енергооб’єкти продовжують працювати у штатному режимі. Справляємось із поставленими задачами в умовах воєнного часу і забезпечуємо надійний тил з електропостачанням області. Аби енергетичний тил був ще більш надійним і в кожній оселі, на кожному підприємстві критичної  інфраструктури, в лікарнях, в укриттях було світло – просимо по можливості сплачувати за спожиту електроенергію. Розуміємо, що через скрутний час багатьом людям розраховуватися за спожите комірне складно. І все ж будемо вдячні кожному, хто знайде час і кошти для сплати за енергетичні послуги.

Шановні вінничани, нині важлива кожна гривня! Адже це Ваш посильний внесок у перемогу енергетичного фронту і в загальну перемогу нашої країни над ворогом! Своєчасна оплата дозволить забезпечити подальше надійне функціонування енергосистеми області та країни.

Щиро дякуємо кожному за розуміння і підтримку! Знайте, ми працюємо для Вас, для нашої рідної Вінниччини і України! Ми на своїй землі і разом - ми неподоланна сила! Здоров’я усім, терпіння, злагоди на шляху до нашої спільної ПЕРЕМОГИ! ТРИМАЙМОСЯ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Share: