News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Енергетиків відвідали керівники НПЕУ_0

Енергетиків відвідали керівники НПЕУ

25 October 2016

Захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів енергетиків - це було і залишиться ключовим завданням незалежної галузевої профспілки енергетиків України (НПЕУ), яка діє на теренах держави з 1998 року. На цьому наголосив голова НПЕУ Валерій Погорілий під час зустрічі з керівним складом ПАТ “Вінницяобленерго”. До Вінниці він завітав разом зі  своїм заступником Олександром Гуляком і, як пояснив, із ознайомчою метою. Зокрема  Валерій Погорілий розповів про історію створення профспілки, як незалежного галузевого формування, шляхи становлення та нинішній його склад.

Столичні гості викликали зацікавлення у енергетиків Вінниччини, тому впродовж зустрічі ставилися запитання та отримувалися  відповіді. Більш детально про діяльність НПЕУ можна дізнатися із газети «Вісник профенерго», яку спілка видає для своїх передплатників. З останнім її номером вінницькі енергетики також  ознайомилися під час спілкування з профспілковими лідерами.

Share: