News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 МОЖЛИВЕ УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ._0

МОЖЛИВЕ УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ.

10 August 2022

Як повідомляють синоптики, наступної доби на території Вінниччини очікується ускладнення погодних умов. ⛈ Прогнозують, зокрема, грози. ⚡️Застереження про це є також в інформації Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Під час грози та зливи можливі аварійні ситуації в електромережах. Основною причиною вимкнення електропостачання може бути обрив проводів через падіння дерев чи гілок на лінії електропередач. Тому просимо з розумінням поставитися до можливих аварійних перерв в електропостачанні. Енергетики АТ «Вінницяобленерго» завжди стараються усунути їх якнайшвидше, оперативно залучаючи до того аварійні ремонтні бригади та необхідну техніку.

❗️Також застерігаємо, в разі провисання проводів та їх обриву, якщо вони вже лежать на землі, ні в якому разі не наближатися до них на відстань, меншу 8 метрів. Це пряма небезпека ураження електричним струмом! Не наражайте себе на біду і негайно повідомляйте наші служби. Зокрема телефонуйте до Кол-центру компанії - 0-800-217-217, (0432)65-95-95, або пишіть на нашу сторінку у Facebook.

До прибуття ремонтної бригади організуйте охорону обірваних проводів і нікого до них не допускайте!

Будь ласка, будьте уважними та бережіть себе!

Share: