News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 НА ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК З ПОДЯКОЮ ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ._0

НА ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК З ПОДЯКОЮ ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ.

27 May 2022

 

В управлінні АТ «Вінницяобленерго» відбулись скромні урочистості з нагоди виходу директора з капітального будівництва та інвестицій Григорія Желєзнова на заслужений відпочинок. Генеральний директор Товариства Андрій Поліщук в присутності керівництва компанії та від імені всього колективу підприємства привітав Григорія Миколайовича із цією подією, подякував йому за сумлінну і багаторічну працю і з найкращими побажаннями вручив грамоту.

- Удачі Вам, Григорію Миколайовичу, на заслуженому відпочинку! Насолоджуйтеся життям! Хай воно буде мирним! Спасибі за працю, за те, що найкращі його роки Ви присвятили енергетиці, високопрофесійно виконували поставлені виробничі завдання, завжди були прикладом для колег і гарним наставником для молодого покоління. За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях і багатющий досвід. Дякуємо Вам! І бажаємо міцного здоров’я, оптимістичного настрою, усіх благ на довгі щасливі роки, - наголосив керівник обленерго.

Натомість Григорій Желєзнов щиро подякував усім присутнім за таку увагу та за роботу в колективі.

- Мені дуже приємно було працювати у такій потужній і професійній компанії, як АТ «Вінницяобленерго» і докладати свої зусилля до спільних з колективом результатів. А вони, вважаю, значні, завдяки генеральному директору Андрію Поліщуку та усім працівникам підприємства. У мене лише одні слова подяки кожному члену колективу за можливість працювати тут довгих 18 років. З вами було комфортно і легко, про що ніколи не забуду. Сподіваюся, команда і надалі трудитиметься мобільно, згуртовано, максимально віддаючи свої знання, досвід та сили задля досягнення позитивно результативної праці. Головне, щоб вона швидше стала мирною! Дякую усім і бажаю здоров’я та успіхів, - сказав Григорій Желєзнов.

Додамо, загальний трудовий стаж Григорія Желєзнова становить понад сорок один рік, з яких 18 років він присвятив енергетиці. На нашому підприємстві він працював з 2004 року. Починав роботу провідним інженером - керівником групи капітального будівництва, а з 2014 року і до сьогодні очолював підрозділи з капітального будівництва та інвестицій компанії. За сумлінне виконання своїх обов‘язків Григорій Миколайович неодноразово нагороджувався галузевими грамотами та подяками, зокрема, Подякою Міненерговугілля України.

Share: