News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Наблизимо перемогу і покладемо край війні!_0

Наблизимо перемогу і покладемо край війні!

08 February 2017

Енергетики ПАТ «Вінницяобленерго» прийняли виклик від колег ВП Південно-Західна ЕС ДП "НЕК "Укренерго" та приєдналась до світового флешмобу "22 Push Up Challenge" ("22 віджимання"), який все далі шириться Вінниччиною та Україною.

Участь у ньому взяли працівники управління Товариства на чолі з генеральним директором Андрієм Поліщуком. У 10-ти градусний мороз вони вистроїлися перед приміщенням обленерго та закликали інших вінничан підхопити естафету.

Перед початком акції енергетиків Андрій Поліщук розповів про суть популярного флешмобу  «22 Pushup Challenge» та закликав до участі у ньому інших вінничан.  

- Флешмоб «22 Pushup Challenge»  стартував в Америці в кінці минулого року на підтримку ветеранів армії, 22 з яких за статистикою щодня зводять рахунки з життям, бо не змогли адаптуватися після війни у суспільстві. Тому суть флешмобу - віджиматися 22 рази. Після таких флешмобів в Америці кількість самогубців значно зменшилась.  Україна – не Америка. У нас, на жаль, своя біда - у нас війна. Щодня гинуть наші воїни та мирне населення.  І ми не можемо стояти осторонь цієї проблеми. Схід – ми з вами! Хлопці – воїни - тримайтеся! Ми підтримували вас і будемо це робити з усіх сил далі! А цей флешмоб нехай наблизить перемогу і покладе край війні, - наголосив очільник енергетиків.

Після цього учасники флешмобу запустили у зимне вінницьке  небо  22 жовтих та стільки ж блакитних повітряних кульок.

Далі було віджимання - 22 рази. Наприкінці керівник ПАТ «Вінницяобленерго» оголосив передачу естафети флешмобу колегам з ПАТ «Вінницягаз» та КП «Вінницяоблводоканал».

Відео про флешмоб енергетиків ПАТ "Вінницяобленерго" дивіться тут:

Share: