News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 НЕПОПРАВНА ВТРАТА…_0

НЕПОПРАВНА ВТРАТА…

13 September 2022

У війні з проклятущою путінською ордою загинув наш колега - електромонтер з експлуатації розподільних мереж ІІІ групи (СО «Вінницькі східні електричні мережі», Оратівська дільниця) МИКОЛА АНАТОЛІЙОВИЧ КРАВЦОВ, 1975 року народження.

Наш Світлий Воїн - ГЕРОЙ, славний КІБОРГ! 🇺🇦Справжній ПАТРІОТ своєї незламної країни, який щиро вірив і наближав її до Перемоги! З 2014 року він мужньо звільняв українську землю від московитської напасті. Спочатку з 08.11.1914 по 03.09.2015 був в АТО в Донецькій та Луганській областях, пройшов через пекло Донецького аеропорту. І потім, з 25 лютого 2022 року, вже під час повномасштабної війни. Разом із побратимами мав багато переможних боїв. За бойові заслуги отримав численні нагороди і відзнаки: «За оборону Донецького аеропорту»; «За вірність народу України», «Взірцевість у Військовій справі», «За участь в антитерористичній операції», «Почесний десантник», «Учасник АТО», «Учасник бойових дій».

Та, на жаль, 7 вересня 2022 року відбулася його остання битва за Україну. Під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Тернові Поди Миколаївської області Микола Анатолійович отримав численні важкі поранення і 8 вересня помер у Миколаївській міській лікарні. 10 вересня Миколу Анатолійовича Кравцова поховали у рідному Оратові.

Велике горе для родини, непоправна втрата для усіх, хто його знав…

Керівництво та колектив АТ «Вінницяобленерго» висловлюємо щирі співчуття родині ГЕРОЯ - батькам Анатолію Павловичу та Ользі Іванівні, дружині Вікторії Василівні, двом донечкам - Альоні та Ані. Низький вам уклін!

У цей скорботний час сумуємо разом з вами…

МИКОЛА АНАТОЛІЙОВИЧ КРАВЦОВ назавжди залишиться у нашій пам’яті, як гарна людина, професіонал своєї справи, мужній і Світлий Воїн - Захисник, Воїн - Герой.

Навіки СЛАВА ГЕРОЮ і вічний спокій його душі!

Додамо, що Микола Анатолійович працював у Товаристві електромонтером з березня 2016 року.

Share: