News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЗРУЧНИМ ОНЛАЙН-СЕРВІСОМ._0

«ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЗРУЧНИМ ОНЛАЙН-СЕРВІСОМ.

13 May 2022

Серед популярних та зручних онлайн-сервісів залишається «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ», який постійно оновлюється. Реєстрація у ньому доступна з будь-якого девайса або е-mail. Свою популярність і зручність він довів під час минулорічної ковідпандемії. Доводить і зараз, у час війни. Нині в «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ» АТ «Вінницяобленерго» зареєстровано 210 тисяч 178 споживачів електричної енергії.

За допомогою даного сервіса можна швидко вирішити чимало питань. Зокрема, внести покази лічильника, управляти особовими рахунками (кількість їх необмежена), в будь-який час доби, і з будь-якого місця світу проконтролювати рахунки та сплатити за послуги електроенергії в один клік. Також через «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» доступна інформація про планові та аварійні відключення електроенергії за адресою обраного особового рахунку. Крім того, споживач має можливість повідомити про аварійну ситуацію і ця інформація одразу потрапляє на реагування диспетчерським службам обленерго, тощо.

Тож, шановні споживачі, якщо Ви досі не користувалися послугою АТ «Вінницяобленерго» «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ», то при бажанні це можна швидко зробити шляхом реєстрації. Для того необхідно зайти на головну сторінку нашого сайту  з переходом на посилання «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» 

Подальші кроки для роботи з цим сервісом Вам підкаже ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА ОСОБИСТИМ КАБІНЕТОМ https://vn.e-svitlo.com.ua/.../instructions_pobut2.pdf

«ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» споживача електричної енергії – це завжди зручно і швидко!

Дякуємо, що Ви з нами! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!🇺🇦

Share: