News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ПЕРЕДАВАЙТЕ ПОКАЗИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА ВЧАСНО!_0

ПЕРЕДАВАЙТЕ ПОКАЗИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА ВЧАСНО!

29 September 2022

Шановні побутові споживачі! Нагадуємо, що настав час передачі показів приладу обліку електричної енергії. Він, як правило, триває 5 днів: у два останні попереднього календарного місяця та три перші дні наступного календарного місяця. Будь ласка, до 3 жовтня включно виконайте цю функцію. Усі способи передачі вказані на нашому сайті. Найбільш швидкі та зручні – дистанційно-електронні сервіси VIBER і TELEGRAM.

Важливо, щоб покази були зафіксовані правильно і вчасно, оскільки оператор системи розподілу має формувати обсяги споживання чітко у відповідності до Кодексу комерційного обліку електричної енергії. Якщо ж покази споживачем не передаються у зазначені дні, або за своєї відсутності у військовий час споживач тимчасово не користується електроенергією і про це не повідомив філію районних електромереж, то оператор системи розподілу визначає обсяг споживання за поточний місяць у відповідності до Кодексу комерційного обліку електричної енергії за значенням середньодобового обсягу споживання. Тому, щоб не отримати некоректне нарахування у квитанції, подбайте, будь ласка, про своєчасну передачу показів!

Дякуємо, що Ви з нами! Усім здоров’я, добра і миру! І разом - до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

Share: