News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ПРАЦЮЄМО І ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ!_0

ПРАЦЮЄМО І ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ!

04 March 2022

Енергетики області й надалі працюють для вас, шановні споживачі. Робимо все можливе для безперебійної роботи електромереж і для наближення ПЕРЕМОГИ!

- Колектив АТ «Вінницяобленерго» та його структурні районні підрозділи працюють чітко і злагоджено під керівництвом генерального директора Андрія Поліщука. Кожен на своєму робочому місці виконує необхідні виробничі завдання згідно плану першочергових дій. Його сформовано одразу із введенням воєнного стану в нашій державі. Постійно ведеться комунікація із місцевою територіальною обороною для того, щоб наші технічні служби, зокрема бригади ОВБ, могли безперешкодно просуватися до місць усунення аварій. Також здійснюємо низку інших необхідних заходів задля оперативної роботи у цей складний для життя країни період. В майбутнє дивимося з надією і великою вірою у те, що війна – це не надовго, - прокоментував роботу підприємства директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець.

ТРИМАЙМОСЯ, дорогі вінничани! Слава УКРАЇНІ! 🇺🇦 ГЕРОЯМ слава!💙💛

Share: