News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Профспілка енергетиків Вінниччини приєдналась до НПЕУ_0

Профспілка енергетиків Вінниччини приєдналась до НПЕУ

09 December 2016

У Товаристві відбулася профспілкова конференція ППО ПАТ «Вінницяобленерго» за участі керівництва компанії, 58 делегатів і гостей з Києва, а саме лідера Незалежної галузевої профспілки енергетиків України (НПЕУ) Валерія Погорілого. У ході зібрання розглянули 4 питання. Головним стало – про створення первинної профспілкової організації (ППО) ПАТ «Вінницяобленерго» Незалежної галузевої профспілки енергетиків України (НПЕУ). Рішенню про вступ до НПЕУ передували виступи директора з персоналу ПАТ «Вінницяобленерго» Віталія Хребтія і голови профкому ППО Товариства Олександра Вдовиченка. Зокрема очільник профспілчан докладно проінформував, як виникло рішення про створення ППО у складі Незалежної галузевої профспілки енергетиків України (НПЕУ).

- Ініціативна група наших працівників ще у жовтні поточного року провела установчі збори, на яких було вирішено створити первинну профспілкову організацію Товариства Незалежної галузевої профспілки енергетиків України і клопотати перед НПЕУ про вступ до її складу, як ще однієї організаційної ланки. Також було прийнято рішення про легалізацію нашої профспілкової організації згідно діючого законодавства. Протягом трьох місяців у Товаристві велась активна інформаційно-роз’яснювальна робота. Всі підрозділи провели збори в своїх трудових колективах з оформленням заяв про вихід із Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України та вступ до Незалежної галузевої профспілки енергетиків України (НПЕУ). Чисельність заяв склала 100 відсотків. Відтепер маємо 4 767 членів профспілки і загальна чисельність НПЕУ перевищила 70 тисяч профспілчан, - розповів Олександр Вдовиченко.

Після цього перед присутніми виступив голова НПЕУ Валерій Погорілий. Він привітав енергетиків Вінниччини з приєднанням до загальнодержавної профспілки, наголошуючи, що наше Товариство стало18-им у членстві, а також побажав успіхів у спільній роботі.

У ході конференції її учасники обрали голову оновленої первинної профспілкової організації ПАТ «Вінницяобленерго», а саме Олександра Вдовиченка. Також обговорили кандидатури та обрали склад профкому, голову та склад ревізійної комісії ППО Товариства вже у складі НПЕУ.

Share: