News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Профспілка Товариства прозвітувала про свою роботу._0

Профспілка Товариства прозвітувала про свою роботу.

16 December 2021

Днями відбулась конференція первинної профспілкової організації АТ «Вінницяобленерго» Незалежної галузевої профспілки енергетиків України (скорочена назва - ППО АТ «Вінницяобленерго» НПЕУ). Вона пройшла в онлайн форматі за участі делегатів з усіх 11-ти цехових профспілкових організацій Товариства. На порядку денному було 9 питань, ключовими серед яких - звіт голови Олександра Вдовиченка про роботу за 2021 рік та обрання нового очільника ППО АТ «Вінницяобленерго» НПЕУ. Як зазначив у своїй звітній доповіді Олександр Вдовиченко, усі заходи, що організовувалися профспілчанами впродовж поточного року, направлялися на здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників Товариства.

- Згідно Колективного договору, де визначено перелік основних видів матеріальної допомоги, за 11 місяців 2021 року з профспілкових коштів виплачено 900,7 тис. грн. матеріальної допомоги за статтями витрат: на лікування, оздоровлення, поховання, народження, одруження, організацію культурно-спортивних заходів, на придбання підручників дітям, тощо. Кілька прикладів результатів нашої роботи щодо теми відпочинку, оздоровлення, поїздок «вихідного дня». Так, впродовж поточного року для відпочинку дітей у літніх таборах Вінницької області було придбано 62 путівки на суму 380,5 тис. грн. за пільговою вартістю для батьків - 35 %, 65% сплачує профспілковий комітет. Сім’ям з 3-ох і більше дітей, дітям – інвалідам, дітям загиблих працівників путівки надавалися безкоштовно. Щодо поїздок «вихідного дня», на які було передбачено 50% від бюджету кожної структурної одиниці, то впродовж року здійснено 53 поїздки, відпочило 2120 працівників і членів їх сімей. Це удвічі більше, ніж у 2020 році (28 поїздок (1120 чол.). До перевезень наших працівників та їх родин ми організовували комфортабельні мікроавтобуси «Форд» нашого Товариства з двома водіями, зокрема, до Затоки на б/в «Реґіна» і нашу базу «Енергетик» у с. Степашки. Також, згідно рішення президії профспілкового комітету, усім хворим на ковід виплачувалось по 1500 грн. на лікування. Активними наші профспілчани були і в організації та фінансуванні цьогорічних спортивних та культмасових заходів. Так, наприклад, у травні проведено турнір з настільного тенісу за участі 9 команд, у червні – турнір з волейболу на базі Вінницьких Східних ЕМ (Немирівська дільниця), за участі 8 команд, у липні – турнір з мініфутболу на тренувальній базі «Нива» (6 команд). До усіх спортивних змагань нами закуплялися призи: тенісні столи, волейбольні, футбольні м’ячі та інше. Крім того, профком фінансував участь команди АТ «ВОЕ» в турнірах «Топ-енергія», що відбулись у серпні та листопаді в Полтаві та Трускавці. Профспілчани нашого Товариства, а це понад 4 тисячі енергетиків, впродовж всього 2021 року виконували свою місію достойно, підтримуючи імідж соціально-направленої компанії, зміцнюючи цілісність профспілкової організації, демонструючи переваги членства у ній. Сподіваюсь, профспілка Товариства і надалі успішно працюватиме у цьому напрямку, чого щиро усім зичу, - завершив свою звітну доповідь Олександр Вдовиченко, для якого вона стала останньою через вихід на заслужений відпочинок. Профспілкову організацію АТ «Вінницяобленерго» Олександр Васильович очолював 25 років поспіль. Його загальний трудовий стаж в енергетиці становить 45 років.

Учасники конференції подякували Олександру Вдовиченко за роботу з побажаннями міцного здоров’я, добра, максимуму життєвих задоволень та запевненнями, що він назавжди залишиться почесним ветераном колективу енергетиків області.

Новим очільником ППО АТ «Вінницяобленерго» НПЕУ, згідно рішення звітної конференції, став Олексій Гаврилов.

Share: