News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Проведено День оперативного працівника_0

Проведено День оперативного працівника

24 February 2017

Вчора, 23 лютого, на базі Тиврівських ЕМ енергетики  провели  День оперативного працівника для працівників 4 районних електромереж, а саме Тиврівських ЕМ, Тульчинських ЕМ, Гайсинських ЕМ та Немирівських ЕМ. За словами начальника ЦОДС Василя Поліщука, такий захід - це одна із колективних форм роботи з персоналом ПАТ «Вінницяобленерго».

- Це була 4 виробнича нарада із циклу тих, які проводимо, як правило,  щороку у лютому - березні відповідно до запланованих колективних форм роботи з персоналом. Всього маємо провести 7 таких нарад. Зокрема у Тиврові  розглянули  питання  щодо підсумків роботи оперативного персоналу Товариства за минулий рік. При цьому звернули увагу на недоліки, які були виявлені у роботі. Також обговорили питання безпеки, оперативного обслуговування обладнання підстанцій і допуск до роботи в мережах ПАТ «Вінницяобленерго»  сторонніх організацій за умови виконання ними робіт з реконструкції обладнання підстанцій 35-110 кВт.  Порадувало те, що впродовж минулого року з вини оперативного персоналу у роботі не було допущено жодних технологічних порушень та інших недоліків. З цього приводу я щиро подякував підпорядкованому мені персоналу і побажав й  надалі працювати оперативно та ефективно, - розповів Василь Поліщук.

Наступний День оперативного працівника за планом відбудеться 2 березня у Тростянці на базі місцевих ЕМ. Участь у них візьмуть працівники Бершадських, Чечельницьких, Тростянецьких та Теплицьких електромереж.

Share: