News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Спартакіада наблизилась до фінішу_0

Спартакіада наблизилась до фінішу

23 May 2016

Позаду треті зональні змагання 11 Спартакіади ПАТ “Вінницяобленерго”.  Відбулися вони у Тиврові на базі  місцевого ліцею - інтернату. Розпочалися традиційно з урочистого шикування команд, підняття державного прапора і привітань. 

- За 11 років Спартакіада стала невід'ємною частини життя нашої компанії. Дуже приємно, що все більше і більше наших працівників, особливо молоді, долучаються до занять спортом. Все більше і більше підвищується спортивна майстерність енергетиків. Так у минулому році наша збірна команда  брала участь у Спартакіаді серед промислових підприємств України, представляючи там енергетиків всієї держави. Зайняли у  командному заліку почесне 4 місце, а наші футболісти  - перше місце. Це дуже приємно. Нинішня Спартакіада вкотре доводить, що здоров'я і спорт - нероздільні. А чим здоровіше  працівники, тим вагоміші й здобутки. В тому, що наша компанія працює стабільно та з прибутком - велика заслуга  і спортсменів. Від імені генерального директора Товариства Андрія Поліщука   та від себе особисто велике вам спасибі за це. Чесної усім спортивної боротьби і  нехай переможе сильніший!  - зазначив у своєму привітальному зверненні до десяти команд-учасниць  директор з персоналу Віталій Хребтій.

Прозвучало вітання і від господарів тиврівської землі, представників місцевої влади.

- Від імені районної ради, районної та селищної адміністрацій та ліцею-інтернату щиро вітаємо усіх учасників команд. Ми впевнені, що завдяки вам ми побачимо видовищне спортивне дійство, де кожен проявить себе з найкращого боку, продемонструє твердість духу, спортивний характер - характер істинних енергетиків. Саме на таких людях, як ви тримається  благополуччя жителів нашої громади, адже  допоки є електроенергія в мережі району - ми всі спокійні. І допоки злагоджено працює і перемагає в роботі та спорті Вінницяобленерго, забезпечуючи усіх нас світлом, доти є надія, що все буде добре, - сказав голова Тиврівської  районної ради Ярослав Красовський. Його підтримали перший заступник голови Тиврівської райдержадміністрації Віктор Бойко, Тиврівський селищний голова  Сергій Кицишин, директор Тиврівського ліцею - інтернату  поглибленої підготовки в галузі науки  Андрій Подзігун.

Після отриманого, як годиться за давнім українським звичаєм,  запашного короваю учасники змагань відправилися на спортивні майданчики. Змагання з міні-футболу, гирьового спорту і перетягування канату проходили на стадіоні ліцею. Оповитий свіжою травневою зеленню і осяяний ласкавим сонцем він одразу надихнув усіх на активну  спортивну боротьбу. Турніри з настільного тенісу, шашок та шах проходили у  аудиторіях ліцею, а волейболістам довелося грати трохи подалі - у спортивному залі Тиврівської поліції. Зональні змагання завершилися надвечір. Перемогу у них здобула команда управління Товариства. Друге місце посіли спортсмени Замостянських електромереж. На третьому - команда Погребищенських ЕМ.

Відтепер - час готуватися до фіналу. Він відбудеться 27 травня у Козятині.

Share: