News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Весна – час оновлення і прибирання_0

Весна – час оновлення і прибирання

27 March 2017

Весна вже пробудила природу, а значить настав час активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища.  Так вчиняють справжні господарі, які дбають про порядок на своїй землі. Працівники ПАТ «Вінницяобленерго»  байдужими до цього питання ніколи не були. Як тільки зійшов сніг – активно включилися  до наведення ладу на виробничих територіях. Чистота та краса рідного краю, кажуть, передусім.  За словами начальника адміністративно-господарського відділу Товариства Юрія Остапчука, першими проявили себе у цій справі працівники ВВЕМ.

- Прибрали територію від сміття, вивезли майже 2 машини, підчистили від сухогілля дерева, кущі тощо. Днями  візьмуться за таке прибирання  і працівники автоколони, а також цех по ремонту електротехнічного  обладнання, служба підстанцій 35 кВ і вище. На  6 квітня заплановано генеральне прибирання території  управління Товариства. Як і ведеться, прагнемо жити та  працювати в чистоті. Воно ж приємно, коли навколо охайно, коли  виробничі території  оживають після довгої зими, звільняються від сміття, так би мовити принаряджуються. Вже ось і зелена травичка милує око, а згодом й квітучі дерева з клумбами. Хто як не ми повинні зберігати всі багатства, якими так щедро нагородила нас природа, з яких черпаємо силу для життя, праці, без яких просто неможливо уявити  майбутнє, - розказав Юрій Остапчук.

Тож весняну толоку енергетиками розпочато.

Share: