News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Відбулось відкрите засідання дирекції Товариства_0

Відбулось відкрите засідання дирекції Товариства

24 October 2016

Днями на базі СО “Замостянські ЕМ” відбулось відкрите засідання дирекції ПАТ “Вінницяобленерго” за участю  керівного складу управління та 28-ми структурних одиниць Товариства. Головував на ньому генеральний директор Андрій Поліщук. На початку заходу він надав слово заступнику голови Вінницької райдержадміністрації  Олегу Бегусу. Представник виконавчої гілки влади  змістовно ознайомив усіх з районом, на території якого знаходяться Замостянські ЕМ і тими завданнями, що повсякчас об'єднують у співпраці  місцеву громаду й  енергетиків. Зокрема наступного року поєднаються у партнерстві  в рамках реалізації  низки нових проектів.

- Це проект з будівництва двох ліній електропередач, які пройдуть від підстанції 330 до підстанції “Східна”. Плануємо також на території району розбудовувати підстанцію, яка забезпечить потреби  Індустріального парку. І, звичайно, продовжуватимемо вже раніш розпочаті проекти з реконструкції мереж. Владу району будемо знову просити  нам у тому сприяти, оскільки робимо спільну справу, - дякуючи Олегу Бегусу конкретизував керівник енергетиків Вінниччини.

Далі Андрій Поліщук закликав присутніх приступити до роботи засідання. До розгляду запропонував 6 питань. Серед головних -  про виконання програми ремонтів Товариства за 9 місяців поточного року і  про реконструкцію електричних мереж ПАТ “Вінницяобленерго” з переведення класу напруги 6 (10,35) кВ на клас напруги 20 кВ. Перший її етап планується проводити на базі Тиврівських електричних мереж, а саме Гніванського вузла.  З даних питань виступили директор технічний Товариства Володимир Лапа та заступник  директора технічного з низьковольтних мереж Антон Перевертайло.

Про готовність обладнання високовольтних служб,  виробничих і побутових приміщень до роботи в умовах осінньо-зимового періоду йшлося у виступі заступника директора технічного з високовольтних мереж Володимира Волкова. Він критично зауважив на неналежній підготовці приміщень для відпочинку і ночівлі персоналу технічних служб в районах області, зокрема,  недоукомплектованості їх необхідними меблями,  пристроями обігріву.  Андрій Поліщук  зобов'язав  керівників структурних одиниць більш уважно поставитися до порушеного  питання і пообіцяв особисто його проконтролювати.  

Впродовж зібрання  говорили також про Інвестиційну програму  Товариства 2016-2017 років, поточну енергозбутову роботу в рамках нових тарифів, охорону праці та стан виробничого травматизму, випадки крадіжок на об'єктах електромереж. Не обминули й теми кадрового питання та виконання програми навчання персоналу з перспективою його вдосконалення. 

Усі рішення, які були прийняті під час роботи відкритого засідання  дирекції, занесено до протоколу заходу.    

Share: