News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Відзначено кращих працівників служби охорони праці Товариства_0

Відзначено кращих працівників служби охорони праці Товариства

02 May 2018

Днями у приміщенні обласної Федерації профспілок відбулись урочистості з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці. Організувало та провело захід управління Держпраці у Вінницькій області. Участь в ньому взяли представники Федерації профспілок Вінниччини, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вінницькій області, інших обласних управлінь, установ, організацій, а також працівники виробничих служб охорони праці, у тому числі й енергетики.

Після урочистої частини зібрання, відбулась церемонія відзначення 50-ти найкращих керівників і працівників служб охорони праці підприємств області. Як наголосив під час вручення нагород начальник управління Держпраці у Вінницькій області Володимир Марунько, таке визнання отримано «за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі охорони праці, зразкове виконання службових обов’язків, високі показники в роботі та з нагоди відзначення Дня охорони праці».

Серед нагороджених є наші колеги. Так грамотами управління Держпраці у Вінницькій області відзначено директора з охорони праці ПАТ «Вінницяобленерго» Володимира Віштака та керівників трьох районних структурних одиниць Товариства, а саме Гайсинських ЕМ - Євгенія Вдовиченка, Крижопільських ЕМ – Юрія Благуту, Ямпільських ЕМ- Валерія Попова. Подяками управління Держпраці у Вінницькій області відзначено інженера з охорони праці Калинівських ЕМ Світлану Смалюх, інженера з охорони праці Хмільницьких ЕМ Олександра Васильчука, інженера з охорони праці Могилів-Подільських ЕМ Андрія Антіпова.

Щиро вітаємо і зичимо нових успіхів у роботі!

Share: