News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 УВАГА: ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКА БІЛЯ ВОДОЙМ!_0

УВАГА: ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКА БІЛЯ ВОДОЙМ!

07 June 2022

В літню пору, на жаль, частішають випадки електротравматизму біля озер, ставків, річок та інших водойм. Трапляються вони з тими, хто рибалить в межах охоронних зон повітряних ліній електропередач (ЛЕП), зокрема, на ділянках їх пересічення з водоймами або проходження поблизу них. Вудки є провідником електричного струму, а підвищена вологість поблизу води створює небезпеку для життя навіть при наближенні до проводів діючої електролінії. Внаслідок не усвідомлення цього люди наражають себе на біду і, як правило, з тяжкими наслідками.

Шановні вінничани, наголошуємо, що доторкання до проводів ліній електропередач поблизу водойм – це загроза для вашого здоров’я та життя! Проходження електричного струму через тіло людини може призвести до електротравми чи навіть смертельного наслідку. Усі нещасні випадки ураження електрострумом стаються саме через необачність і безвідповідальність!

Не нехтуйте правилами електробезпеки! Будьте уважними!

БЕРЕЖІТЬ ЖИТТЯ – свою найголовнішу цінність!

Share: