News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 9 травня - День нашої вічної пам’яті. _0

9 травня - День нашої вічної пам’яті.

09 May 2020

Шановні вінничани, співвітчизники, дорогі ветерани – учасники Другої світової війни!
9 травня - День нашої вічної пам’яті. Вже 75 років поспіль. Так буде і надалі. Скільки б не минуло часу ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю. Чи не в кожній родині є особисті втрати від Другої світової війни 1939-1945 років. Тому, як і завжди, відзначаємо цей день у скорботі, великій повазі та вдячності до визволителів від нацизму. Згадуємо всіх полеглих за перемогу і тих, хто вже у післявоєнний час не дожив до її 75-річчя. В наших серцях вони житимуть вічно світлим і добрим спомином. Низький уклін і подяка за мужність ветеранам – визволителям, які ще в строю! Живіть довго!
Усім зичимо міцного здоров’я, добра, родинного щастя і благополуччя, успіхів.
Будьмо гідними нащадками солдатів Великої Перемоги! І не забуваймо, що на сході нашої країни, на жаль, триває ще одна війна, яка забирає життя українців. Розуміючи цінність своєї держави та її суверенітету, кожен з нас на своєму місці має докласти максимум зусиль, аби її зберегти.
Слава Героям, Слава Україні!
Миру всім!
З повагою генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук та колектив підприємства.

Share: