News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Безперебійне електропостачання під час виборів енергетики гарантують_0

Безперебійне електропостачання під час виборів енергетики гарантують

29 March 2019

За кілька днів, 31 березня, обиратимемо майбутнє Української держави. Принаймні, на найближчі 5 років. У цей день усі виборчі дільниці, а по області  їх понад 1660, розпочнуть свою роботу о 08:00. Процес громадського волевиявлення триватиме до пізнього вечора цього дня, а саме до 22.00. Готуючись до прийдешніх президентських виборів, енергетики Вінниччини провели перевірку електромереж, що живлять виборчі дільниці області. За словами директора технічного ПАТ «Вінницяобленерго», зроблено усе можливе задля  надійного та безперебійного електропостачання на виборчих дільницях.  

- Що стосується надійного забезпечення електропостачанням виборчих дільниць, то технічними службами Товариства в усіх районах області та у м. Вінниця проведено обстеження зовнішніх мереж виборчих об’єктів,зауважень не виявлено. До обстеження територіальних виборчих дільниць на предмет якісного та безперебійного надання електропостачання  було залучено також  і спеціалістів Держенергонагляду.  Тож, ситуація під чітким контролем енергетиків. Навіть якщо природа несподівано підготує небажаний «сюрприз», або під час виборчого процесу десь раптово вимкнеться світло через аварійну ситуацію, енергетики готові будуть і до ліквідації аварій. Також є можливість подати напругу від автономних джерел живлення й поновити електропостачання. Запевняю, на випадок будь-якої непередбачуваної ситуації, у  тому числі й отримання звернення представників виборчих комісій зі скаргами щодо електропостачання, всі негаразди миттєво усуватимуться працівниками ПАТ «Вінницяобленерго». До того ж, під час виборів посилено чергуватимуть наші оперативні виїзні  бригади. Маємо надію, що все буде добре, - розповів директор технічний Віктор Степанець.

Додамо, що у ніч на 31 березня 2019 року, якраз перед виборами президента, Україна перейде на літній час. Перехід відбудеться о 3:00 за київським часом. Тож, варто пам’ятати про це та не забути перевести стрілки годинників на одну годину вперед. Вдалих усім вихідних!

Share: