News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Для порятунку і безпеки життя_0

Для порятунку і безпеки життя

25 July 2024

В управлінні нашого підприємства встановлено прилад швидкої долікарської допомоги – дефібрилятор.

Наявність такого апарату може врятувати людині життя.

Наприклад, швидкий доступ до дефібрилятора - критично важливий у випадку серцевого нападу, коли надважлива кожна хвилина. Швидка дефібриляція відновить серцевий ритм. Без масажу серця та дефібриляції шанси на виживання зменшуються на 7–10%. Тож доступність такого пристрою на підприємстві та навчання персоналу використовувати його - дуже важливо для збереження життя, особливо під час війни та ракетних обстрілів по критичній інфраструктурі.

Працівники управління Товариства тепер мають змогу оперативно та ефективно надати необхідну допомогу у випадку екстрених ситуацій, а підприємство - відповідає нормам наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження вимог щодо комплектації, зберігання та використання медичних укладок для надання домедичної допомоги», а також Директиві Ради 89/391/ЄЕС від 12 червня 1989 року, що стосується впровадження заходів щодо заохочення покращення безпеки та здоров'я працівників на робочих місцях.

Дефібрилятор напередодні Дня медичного працівника вручили нашій лікарці Людмилі Орлик та медичній сестрі Іванці Барвінок директор з капітального будівництва та інвестицій та заступник голови профспілки Товариства Анатолій Ткаченко разом із директором з охорони праці Володимиром Віштаком і заступником начальника служби охорони праці Максимом Никитенком. Вони зазначили, що встановлений апарат допоможе нашим медикам у роботі в екстрених випадках та разом з проведенням регулярних тренінгів для персоналу з його використання забезпечить значно вищий рівень безпеки життя на підприємстві.

Щиро дякуємо профспілці АТ "Вінницяобленерго" за підтримку та увагу до здоров’я наших працівників! Усі разом робимо все можливе, щоб забезпечити безпечні та комфортні умови праці для кожного члена нашої команди.

Share: