News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Донація задля збереження і спасіння життів. _0

Донація задля збереження і спасіння життів.

20 July 2023

❤️Наші захисники щодня дивують увесь світ своїм завзяттям, бойовою витримкою і мужністю. 🇺🇦Завдяки їм ми можемо працювати, після роботи повертатися додому і наступного дня знову зустрічати світанок. Аби віддячити їм своєю підтримкою колектив АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за сприяння мобільної бригади медиків Вінницький обласний центр служби крові вже не вперше проводить на своєму підприємстві забір крові. Цього разу захід зібрав удвічі більше бажаючих, ніж попередній. Це працівники управління Товариства, Вінницьких міських ЕМ, Вінницьких центральних ЕМ та високовольтного блоку. Кожен розуміє, наскільки важливо нині робити таку донацію. Одна донація, а це 470 грамів крові, може врятувати три життя наших воїнів. Але не тільки їх, – стверджує лікарка Наталія Юріївна, яка сьогодні разом зі своїми колегами проводила забір справжнього еліксиру життя. – Банк крові, який ми сьогодні отримали від ваших працівників, послужить багатьом – і пораненим нашим захисникам, і цивільним громадянам. Адже ніхто не знає, коли, як та за яких обставин людині буде потрібна донорська кров. Це і складні планові хірургічні операції, ургентне оперативне втручання під час надзвичайних ситуацій, оновлення крові при важких хронічних захворюваннях тощо. Адже крові штучної, на жаль, поки немає і кожна краплина – це дуже важливо! На вашому підприємстві ми вже вдруге і вкотре приємно здивовані свідомістю, активністю енергетиків, вашою організованістю, обізнаністю і підготовленістю до цього процесу. Щиро дякуємо усім! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

До речі, слово «донор» (від латинського donarе) — «дарувальник». Будьмо і надалі добрими дарувальниками з відчуттям внутрішньої потреби за будь-яких обставин допомогти ближньому.

Share: