News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Допомога армії триває_0

Допомога армії триває

21 December 2015

 Енергетики області продовжують допомагати українській армії. Так днями до керівництва ПАТ “Вінницяобленерго” звернулися військові в/ч 4264, а саме 11 відділення підготовки 184 навчального центру Львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яке  дислокується  у селі Гущинці Калинівського району.

За словами заступника завідуючого відділенням підготовки Вадима Жука,  в наслідок пошкодження  високовольтного кабелю в навчальному центрі перестав працювати водний насос.

- 37  вояків  залишилося без води, а значить, без можливості елементарних життєзабезпечуючих умов. На місці це  питання вирішити було просто нереально. Тоді ми вирішили звернутися по допомогу до енергетиків, а саме до генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Андрія Полііщука. Розв'язання проблеми, як кажуть,  не заставило себе довго чекати. Буквально протягом кількох годин все було вирішено. За кошти благодійників, а це понад 3 тисячі гривень,  того ж дня замінили 40 м кабелю ПВС 4х10 і відновили роботу насосу. Надвечір наші хлопці вже були із водою. Щиро дякуємо енергетикам за це: спрацювали дуже вчасно та  оперативно. Ми на таке, чесно кажучи, навіть  і не розраховували. Адже у більшості випадків допомоги від чиновників не  дочекатися, або надходить вона із зволіканням, - повідомив Вадим Жук.

Додамо,  184-й навчальний центр  Львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – “кузня” професійних кадрів для сил АТО.  Впродовж 2014 – 2015 років, з моменту оголошення часткової мобілізації, тут підготували  десятки тисяч військовослужбовців, котрі згодом  влилися в лави Збройних Сил України.

11 відділення центру, що нині у с. Гущинці Калинівського району Вінницької області,  створено в червні 2015 року.  Тут вже пройшло навчання 700 військовослужбовців.

Share: